Aspirant
lidmaatschap


Aspirant

lidmaatschap
 

Aanvraag leerlijn inclusief aspirant lidmaatschap

De gegevens die je hier invult komen ook zo op je diploma te staan. Dit formulier is bedoelt voor mensen die nog niet bekend zijn bij het RB. Heb je al een account? Klik dan hier.

Type leerlijn

Privégegevens

Contactgegevens

Hoogstgenoten opleiding

Meest relevante diploma

Bedrijfsgegevens

Geef in onderstaande velden aan wie je werkgever is en wie je facturen gaat betalen. Ben je zelfstandig ondernemer? Geef je bedrijf dan op als werkgever. Klik op de 3 puntjes naast de werkgever en factuurdebiteur om een organisatie te kiezen die bij ons bekend is. Wanneer de organisatie nog niet bekend is heb je onderaan de mogelijkheid om een nieuwe organisatie toe te voegen. 

Nieuw bedrijf

Heb je in bovenstaande velden de werkgever en factuurdebiteur kunnen selecteren? Laat onderstaande velden dan leeg. Vul onderstaande velden alleen in als de werkgever of factuurdebiteur nog niet bekend is bij ons.

Factuurgegevens

Statuten en reglementen

Klik hier voor de statuten en reglementen.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden van het RB en hier voor de voorwaarden van RB opleidingen.

Jaarlijkse contributie

De jaarlijkse contributie betreft 330 euro per jaar exclusief btw voor Aspirant Lidmaatschap in 2024.

Lidmaatschap

Ben je akkoord met het omzetten van je aspirant lidmaatschap naar een gewoon lidmaatschap zodra je je leerlijn succesvol hebt afgerond? 

Privacy

Raadpleeg de privacy- en cookieverklaring voor meer informatie over de persoonsgegevens die door het RB verwerkt worden.